Ιπποφαές

Ιπποφαές

Μεγάλες ποσότητες ασβεστίου, μαγνησίου και καλίου περιέχονται στα φύλλα του Ιπποφαούς.  Όπως επίσης και β-καροτίνη, φλαβονοειδή, λυκοπένιο, πολυφαινόλες και βιταμίνη Ε. 

Σύγκριση
Κατηγορία:
Product Description

Μεγάλες ποσότητες ασβεστίου, μαγνησίου και καλίου περιέχονται στα φύλλα του Ιπποφαούς.  Όπως επίσης και β-καροτίνη, φλαβονοειδή, λυκοπένιο, πολυφαινόλες και βιταμίνη Ε.  Έρευνες και μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα αντιοξειδωτικά και τα φλαβονοειδή, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της χοληστερόλης.  Περαιτέρω έρευνες έχουν βρει ότι το λυκοπένιο στη διατροφή μας μειώνει τις πιθανότητες για προστάτη και καρκίνο του στομάχου και του εντέρου.

Τα φύλλα Ιπποφαές περιλαμβάνουν έως και 24% πρωτεΐνες.  Μετά από 15 λεπτά σε ζεστό νερό, τα φύλλα μας δίνουν το τσάι Ιπποφαές το οποίο είναι ένα υγιεινό αφέψημα με ελαφριά γεύση.

Το τσάι Ιπποφαές περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, β-καροτίνη, φλαβονοειδή, φολικό οξύ, κατεχίνες, φερουλικό οξύ, σαλικυκλικό οξύ, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, πρωτεΐνη και ελλαγικό οξύ.

Αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό προσφέρει τα παρακάτω οφέλη: Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, μείωση της χοληστερόλης, υγεία ματιών, βοήθεια της καρδιαγγειακής λειτουργίας, ενδυνάμωση οστών, ενδυνάμωση μυών, αντιφλεγμονώδη λειτουργία, ρυθμιστής ενδοκρινικού συστήματος, ανακούφιση πόνου, αναζωογόνηση δέρματος και ενίσχυση των βλεννογόνων.

 

Leave a Comment